't Zwientje is een ruim appartement voor 9 personen.

Vroeger was hier de varkensstal.

Er is ondermeer:

Een keuken met combi-microgolfoven, koelkast, koffiezet, mixer, broodrooster, waterkoker en alle andere benodigdheden om een lekker maal te bereiden en te nuttigen.

Een ruime zithoek met TV, radio en gezelschapsspelen, WIFI aanwezig.

Een apart toilet. Twee badkamers, waarvan één met inloopdouche en wastafel en een andere met ligbad en wastafel.

Op de bovenverdieping zijn vier slaapkamers waarvan twee met een tweepersoonsbed, één met twee éénpersoonsbedden en één met een éénpersoonsbed en een stapelbed. Een kinderbedje is eveneens ter beschikking.

Alle bedden zijn bij uw aankomst opgemaakt (uitgezonderd het kinderbedje). Wasmachine, droogrek, strijkijzer- en plank, stofzuiger, … aanwezig.

Een ruim terras met prachtig vergezicht op de stad Ieper en de weide met koeien. Een speelweide met schommel, glijbaan, zandbak, wip, … . Een kinderstoel is op aanvraag aanwezig.

Fietsen voor groot en klein staan ter beschikking om hier op de hoeve wat rond te rijden en tot in Ieper. Bent u van zin om grotere fietstochten te maken hier in de streek, raden wij jullie ten sterkste aan uw eigen fiets mee te brengen.

Plaats voorzien om de auto’s veilig te parkeren op verharde ondergrond. Barbecue ter beschikking

Wij houden ervan dat jullie een beetje meedragen tot de natuur: sorteren. PMD, restafval, papier, glas.

Alle overschotten van eten kunnen jullie wel aan één of ander dier geven hier op de boerderij. Zo is de overheid blij, de boerin en de boer en natuurlijk ook de beestjes die ervan hebben kunnen smullen. Huisdieren NIET toegelaten.

Dank hiervoor

keuken